Снимка marica.bgПрокурорка и нейният 6-годишен бяха бълснати, докато пресичат пешеходната пътека

...
Снимка marica.bgПрокурорка и нейният 6-годишен бяха бълснати, докато пресичат пешеходната пътека
Коментари Харесай

Блъснаха прокурорка и сина й на зебра в Смолян

Снимка marica.bg

Прокурорка и нейният 6-годишен бяха бълснати, до момента в който пресичат пешеходната пътека до Младежкия дом на основния бул. " България " в центъра на Смолян през днешния ден по обяд, написа marica.bg.

Таня Димитрова тръгнала по пешеходната пътека, водейки детето си, когато в дясната лента спрели колите на колона, с цел да изчакат прекосяването им. В лявата лента обаче, изпреварвайки колоната, върху тях връхлетява Форд Фиеста, ръководен от 80-годишен водач.

Майката и детето са откарани в болничното заведение, първичните прегледи не дават данни за съществени пострадвания, само че им се вършат цялостни проучвания, с цел да се види да нямат вътрешни провали, сподели окръжният прокурор на Смолян Тодор Деянов, който отишъл персонално в болничното заведение, с цел да се запознае със положението на потърпевшите.

" Считам, че следва мястото да бъде обезопасено и водих диалог с шефа на полицията в тази връзка да се подхващат следващи ограничения, защото не е първи случай там и крие опасности и рискове за здравето на хората ", съобщи Деянов. От правосъдната палата припомниха, че това не е първия случай на блъснат техен сътрудник на тази пешеходна пътека. Преди две години там пострада съдията от Окръжен съд Дафинка Чакърова.

" Там е рисково, тъй като карат в двете ленти, в дясната спрат, обаче в лявата не престават и блъскат пешеходците, защото не ги виждат от колите ", споделят очевидци. Според тях, Форда е имал доста дълъг спирачен път, което демонстрира, че е карал с над 40 км в час, а възрастния водач мощно е треперил.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР